aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚανονικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Πετρούνιας

Κανονικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Πετρούνιας

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media, πως θα χάσει αυτή την διοργάνωση. Ο «άρχοντας των κρίκων» θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση για να να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κι έτσι να είναι πανέτοιμος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Πετρούνιας που ταξίδεψε στην Ντόχα με την υπόλοιπη αποστολή με νέα ανακοίνωσή του στα social media ανέφερε ότι θα αγωνιστεί κανονικά μετά από κοινή απόφαση του ιδίου και του προπονητή του.

«Στις 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο μου… Εδώ όμως στο Παγκόσμιο αυτές τις ημέρες δοκίμασα τα όρια μου… Το συζήτησα με τον προπονητή μου και το ιατρικό team και αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να αγωνιστώ !! Ελπίζω να σας κάνω πάλι υπερήφανους. Πάμε δυνατά για την Ελλάδα μας #oneteam #backinthegame #doha2018#worldchampionship2018 @dohagym2018 #hellas #progame #petrounias» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ