aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαλιστράροφ και Μαχαιριώτου νικητές στο Pafos Triathlon 2023

Καλιστράροφ και Μαχαιριώτου νικητές στο Pafos Triathlon 2023

O Ρώσος Αλεξέι Καλιστράτοφ που αγωνίστηκε με τη σημαία της Μάλτας επικράτησε στο Pafos Triathlon 2023 το οποίο διεξήχθη την Κυριακή (30/4) και ήταν και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα της χρονιάς στην Ολυμπιακή απόσταση, που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου.

Πρωταθλητής Κύπρου αναδείχθηκε ο δεύτερος της κατάταξης Αλέξανδρος Δημητρίου του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας για να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Αντωνίου επίσης του Ν. Ο. Κερύνειας.

Στις Γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κάρμεν Μαχαιριώτου και δευτεραθλήτρια η Αντωνία Σοφοκλέους, αμφότερες του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Ισαβέλλα Τρίζα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας.

Στις ομαδικές κατηγορίες πρώτη ήταν η «Μούστα» με την Σταύρη Περικλέους (κολύμπι, τρέξιμο) και τον Δημήτρη Μουγή (ποδήλατο) και χρόνο 2:17:01.5 και δεύτερη η «I believe I can TRI» με τους Μενέλαο Καψοσιδέρη, Άρη Σκορδή και Άγγελο Νεοφύτου σε 2:29:43.0

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος αφού ο Δήμος Πάφου ήταν συνδιοργανωτής του αγώνα μαζί με την Activate Cypus.

Tη διοργάνωση στήριξαν το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ΕΤΑΠ Πάφου, η ασφαλιστική Atlantic, τα συμπληρώματα NAMEDSPORT και η CNP Ασφαλιστική, χορηγός της Ομοσπονδίας.

Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 175 αθλητές και αθλήτριες.

Πλήρη αποτελέσματα στο www.activatecyprus.com/the-pafos-triathlon.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ