aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαλή αρχή για τους αθλητές μας!

Καλή αρχή για τους αθλητές μας!

Αν όντως «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται», τότε η διάκριση είναι πολύ κοντά για τους Κύπριους αθλητές που συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες του «Compak – Sporting Cyprus Grand Prix 2017»! Με τη συμπλήρωση των πρώτων 50 δίσκων της πρώτης μέρας των αγώνων, έξι αθλητές πέρασαν αλώβητοι (50/50), ανάμεσα στους οποίους και τρεις Κύπριοι διεθνείς. Αυτοί είναι οι Σάββας Πάτσαλος, Αντώνης Λοϊζίδης και Μιλτιάδης Καραολής.

«Καθαροί» από τις δύο πρώτες πούλες πέρασαν επίσης οι Βρετανοί Τζιορτζ Ντίκουϊ και Τζέιμς Μράιτμαν, καθώς και ο Σουηδός Μάρτιν Άντερσον. Στην κατηγορία των βετεράνων προηγείται ο διεθνής Κύπριος σκοπευτής Λάκης Καγιάς με 49/50 και ακολουθούν με 45/50 ο Βρετανός Τόνι Μάνβελ και ο Βέλγος Έρικ Μαντσιόβεν, ενώ στους σούπερ βετεράνους, ο Ιταλός Πάολο Αμάτο προηγείται με 43/50 και ακολουθούν ο Βρετανός Άλαν Πίρς με 42/50 και οι συμπατριώτες μας Δημήτρης Λόρδος και Νίκος Πετρίδης με 40/50.

Η Βρετανίδα παγκοσμιονίκης Τσέριλ Χολ βρίσκεται επικεφαλής στην κατηγορία των γυναικών με 46/50, η Ελβετίδα Ρόζα Μαρία Γκέρπε είναι στη δεύτερη θέση με 44/50 και η Ρωσίδα Τατιάνα Πολυβάνα για ακολουθεί με 42/50.

Τέλος, στην κατηγορία των εφήβων, ο Δανός Γκουστάβ Λάκερμπον πήρε προβάδισμα με 48/50 και ο Σουηδός Άλφρεντ Χέλστρομ είναι δεύτερος, μαζί με τον Πολωνό Πρεμισλόου Ντιτκόφσκι με 44/50. Οι αθλητές την πρώτη μέρα επρόκειτο να συμπληρώσουν τέσσερις πούλες ο καθένας (100 δίσκους), ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σήμερα με τους υπόλοιπους 100, για να ανακηρυχτούν οι νικητές σε κάθε κατηγορία στο σύνολο των 200 δίσκων.

Το διεθνές Γκραν Πρι Κύπρου στο αγώνισμα του κόμπακ θα τελειώσει σήμερα το απόγευμα με την απονομή των επάθλων στους νικητές και την τελετή λήξης, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο, στην παρουσία αξιωματούχων του Κυπριακού Αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ