aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαλή… αρχή για τον Γιάννο Αντωνίου!

Καλή… αρχή για τον Γιάννο Αντωνίου!

Ο πρώτος αγώνας σπόρτινγκ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2017 ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού» κι έγινε στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου διεθνούς σκοπευτηρίου την Κυριακή 5 Μαρτίου, με αθλοθέτη την RCB BANK.

Πάνω από 150 σκοπευτές έδωσαν το «παρών» τους στον αγώνα, ο οποίος πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στους φίλους της σκοποβολής με επιστέγασμα τη νίκη του διεθνούς σκοπευτή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Γιάννου Αντωνίου, που φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία και πέτυχε 88/100! Στη Β’ και Γ’ κατηγορία πρώτευσαν οι αθλητές της ΣΚΟΚΕΡ Γιάγκος Χριστοδουλίδης με 85/100 και Μιχάλης Διάκος με 81/100.

Ο νεαρός αθλητής του ΣΚΟΛΑΡ Ανδρόνικος Ξύστος ήταν ο νικητής στους εφήβους με 69/100, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση στους βετεράνους με 85/100 και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ στους σούπερ βετεράνους με 72/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ