aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαι η Αρτυματά στρέφει τα «πυρά» της κατά της ΚΟΕ

Και η Αρτυματά στρέφει τα «πυρά» της κατά της ΚΟΕ

Η Ελένη Αρτυματά πήρε επίσης θέση μετά τους Παρέλλη, Τραΐκοβιτς και Γεωργίου, και έστρεψε τα «πυρά» της κατά της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και την απόφαση της να μην συμπεριλάβει πρωτοκλασάτους αθλητές στις υποτροφίες του Olympic Solidarity (Ολυμπιακή Αλληλεγγύη) ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Η ανάρτηση της Ελένης Αρτυματάς:

Μετά από 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε όπως μείνω έξω από τις υποτροφίες του 2024.

Ο πρώτος λόγος είναι επειδή έχω το τεχνικό επίπεδο και τα αποτελέσματα αυτά που αποδεικνύουν τη δυνατότητα για πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ευτυχώς κύριοι που οι προκάτοχοί σας δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης με σας γιατί θα εμένα μόνο στο Πεκίνο 2008.

Ο δεύτερος λόγος έχω λέει πρόσβαση σε εναλλακτικούς τρόπους κάλυψης κόστους της προετοιμασίας μου.

Μάλιστα, δεν με στηρίζει η ίδια μου η Ολυμπιακή Επιτροπή άρα τρέχω να βρω χορηγούς σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται για τα πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστώ κύριοι που εκτιμήσατε την 13η θέση μου στους τελευταίους αγώνες, το παγκύπριο ρεκόρ και τη συνολική μου προσφορά. Δεν πάω στα πιο παλιά γιατί προφανώς ΔΕΝ τα ξέρετε.

Υ.Γ Συγχωρέστε με που θα επανέλθω για ότι χρειαστεί τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ