aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστορική πρόκριση για Ανόρθωση, προβάδισμα για Παρνασό

Ιστορική πρόκριση για Ανόρθωση, προβάδισμα για Παρνασό

Στην παρθενική της ευρωπαϊκή εμφάνιση η Sabbianco Ανόρθωση έφτασε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού προκρίθηκε στους «32» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χαντμπολ με δύο μεγάλες νίκες. Επιβλήθηκε της τσέχικης Σόκολ Νόβε Βέσελι, χθες με 32-28 και σήμερα με 26-21.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πανηγυρίζει μία μεγάλη διάκριση που επιτεύχθηκε στο Αθλητικό Κέντρου του συλλόγου στη λευκωσία, στο πρώην ΑΤΙ όπου αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Στο πρώτο ματς, συγκλονιστική εμφάνιση είχαμε από το Μωραΐτη με δέκα γκολ και 100% ευστοχία. Επτά γκολ πρόσθεσε ο Κρητικός. Το Σάββατο, στον επαναληπτικό (και οι δύο αγώνες στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού, οι κυανόλευκοι δεν δυσκολεύτηκα να διατηρήσουν το προβάδισμα που είχαν από την πρώτη ημέρα και έφτασαν στον θρίαμβο με 26-21.

Ο Παρνασσός Στροβόλου πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία επικρατώντας στον πρώτο αγώνα του 2ου γύρου του  Ευρωπαϊκού Κυπέλλοου επί της Ιταλικής Ρέιμοντ Σάσσαρι Σαρδηνίας (πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος) με 29-25, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει του σημερινού επαναληπτικού. Η ομάδα του Στροβόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο και στο 20λεπτο να προηγείται με 10-9. Στο δεύτερο μέρος ο Παρνασσός μπήκε πάλι δυνατά με αποτέλεσμα στο 8ο λεπτό της επανάληψης το σκορ να είναι στο +3 για την ομάδα του Στροβόλου και στο 17-14 και στη συνέχεια στο 23-21. Το ματς πήγαινε σε λεπτές ισορροπίες με τους παίκτες του Παρνασσού να καταφέρνουν στο τέλος να χτίσουν διαφορά τεσσάρων τερμάτων και να επικρατήσουν με 29-25. Η ομάδα του Στροβόλου θα αντιμετωπίσει στο επαναληπτικό την Σάσσαρι αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελεύθερία» στις 18.30 με τον νικητή να προκρίνεται στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Ουσιαστικά στόχος για τον Παρνασσό είναι να επαναλάβει την υπέρβαση όπως πριν από δύο χρόνια όταν και είχε αποκλείσει την Εστουντιάντες Βελγίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ