aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστιοπλοΐα: Τέλος το τεστ στο Μεξικό για Κοντίδη

Ιστιοπλοΐα: Τέλος το τεστ στο Μεξικό για Κοντίδη

Έφτασε στο τέλος το τεστ για τον Παύλο Κοντίδη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser 2016, που έγινε στον κόλπο Μπαντέρας του Μεξικού. Ο Κύπριος πρωταθλητής πήρε τη 16η θέση στη γενική κατάταξη, αφού στην αυλαία της διοργάνωσης, δε βρέθηκε σε καλή μέρα και πήρε τη 39η και 48η θέση αντίστοιχα, στις δύο διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν.

Δεν έφτασε ο Παύλος Κοντίδης σε αυτήν τη διοργάνωση στο ύψος της επίδοσης που μας έχει συνηθίσει, αλλά σημασία έχει το ότι πραγματοποίησε άλλο ένα δυνατό και χρήσιμο τεστ ενόψει της Ολυμπιάδας του Ρίο, προετοιμαζόμενος για το μεγάλο αυτό ραντεβού.

Ο αθλητής μας αναμένεται σήμερα στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κροατία για να συνεχίσει στους γνωστούς ρυθμούς, αυτούς της σκληρής δουλειάς.

Νικητής στη διοργάνωση αναδείχτηκε ο Άγγλος Νικ Τόμσον, δεύτερος κατατάγηκε ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Μπερνάζ και τρίτος ο Ολλανδός Ρούτγκερ Βαν Σάαρτερμπουργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ