aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστιοπλοΐα: Μια νέα τιμητική διάκριση για ΚΙΟ

Ιστιοπλοΐα: Μια νέα τιμητική διάκριση για ΚΙΟ

Νέα διεθνής τιμητική διάκριση για την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσποδνία. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΙΟ, Τοτός Θεοδοσίου, εξελέγη ως μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF).

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Σώματος έγιναν στη αγγλική πόλη Σαουθάμπτον. Το 40μελές κεντρικό συμβούλιο, που εκλέγεται ανά τέσσερα χρόνια, θα εκλέξει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στη γενική συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 6 Δεκεμβρίου.

Για την τιμητική αυτή διάκριση, που αποτελεί υπενθύμιση για την περίοπτη θέση της ΚΙΟ ανά το παγκόσμιο, ο Τοτός Θεοδοσίου αναφέρει: «Η εκλογή μου είναι μια τιμή που δεν αντανακλά αποκλειστικά σε μένα, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της κυπριακής ιστιοπλοΐας, που επαναποδεικνύεται ότι απολαμβάνει γενικής εκτίμησης διεθνώς.

Με την ευκαιρία αυτή να θυμίσω ότι η ΚΙΟ είναι η μόνη ομοσπονδία στην Κύπρο που, μέσω του Παύλου Κοντίδη, έχει φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μας. Από τη μεριά μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα της θέσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ