aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστιοπλοΐα: Δυο πρωτιές για Κοντίδη

Ιστιοπλοΐα: Δυο πρωτιές για Κοντίδη

Στην  πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη ανέβηκε ο Παύλος Κοντίδης μετά τη συμπλήρωση των διαδρομών της πέμπτης ημέρας (Δευτέρα 16/5/2016),  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 2016, που διεξάγεται στο κόλπο Μπαντέρας, στο Μεξικό και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του τρέχοντα μήνα.

Ο Κύπριος πρωταθλητής είχε δυο φανταστικές διαδρομές,  όπου πήρε και στις δυο την πρώτη θέση, πραγματοποιώντας παράλληλα την καλύτερή του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έδειξε  ζηλευτή σταθερότητα και άφησε πίσω όλους τους αντίπαλους και στις δυο διαδρομές.

Η πρώτη διαδρομή έγινε με άνεμο χαμηλής έντασης, η δε δεύτερη  με δυνατότερο άνεμο. Κέρδισε και τις δυο ιστιοδρομίες με διαφορετικές συνθήκες, γεγονός που δείχνει το επίπεδο αλλά και την ετοιμότητά του, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η σωστή τακτική είναι αυτή που κερδίζει.

Ο ίδιος μετά τις διαδρομές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθειά του. Προηγείται στη γενική κατάταξη ο Άγγλος Νικ Τόμσον, δεύτερος  είναι ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Μπερνάζ και τρίτος ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ