aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστιοπλοΐα: Αισιόδοξη παρουσία για τον Ιορδάνου

Ιστιοπλοΐα: Αισιόδοξη παρουσία για τον Ιορδάνου

Αισιόδοξη παρουσία για την κυπριακή ιστιοπλοΐα στο Σπλιτ της Κροατίας στο European Laserunder 21 Championships&Trophy 2016, που έγινε εκεί από τις 20 μέχρι τις 27 του Αυγούστου.

Ο ιστιοπλόος Παναγιώτης Ιορδάνου εκπροσώπησε επάξια την Κύπρο. Κατατάγηκε στη 12η θέση σε σύνολο 28 αθλητών στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Κ19, ενώ στην κατηγορία Κ21 πήρε τη 36η θέση ανάμεσα σε 80 αθλητές.

Μάλιστα, κατάφερε και στις δυο κατηγορίες να πλασαριστεί στον χρυσό στόλο! Η παρουσία του λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε απέναντί του τους ποιοτικότερους αθλητές και στις δύο κατηγορίες.

«Ήταν επιτυχία για μένα και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που η προσπάθειά μου απέφερε καρπούς.  Είναι κίνητρο για μένα αυτή η επίδοση ώστε να προχωρήσω περισσότερο. Συνεχίζω με αφοσίωση και πρόγραμμα τη σκληρή δουλειά γιατί ξέρω ότι μόνο έτσι θα καταφέρω να φτάσω ψηλότερα», σχολίασε ο 18χρονος φέρελπις αθλητής.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ