aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑIronFX Racing Team: Εκπληκτικά αποτελέσματα (pics)

IronFX Racing Team: Εκπληκτικά αποτελέσματα (pics)

Τα συνολικά αποτελέσματα του Offshore Race του Παγκόσμιου Πρωτάθληματος ORC 2017 βρίσκουν την IronFX Racing Team, η οποία αντιπροσωπεύει την Κύπρο, να τερματίζει 10η Overall (επαγγελματικά πληρώματα) και 1η , από κοινού, στους Corinthians Class (ερασιτεχνικά πληρώματα).

Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά για την ομάδα, η οποία αντιπροσωπεύει την Κύπρο, για πρώτη φορά σε ORC Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα της IronFX αγωνίστηκε εναντίον επαγγελματικών ομάδων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και, παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να πετύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και να προωθήσει τόσο την Κύπρο όσο και το άθλημα της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο.

Το IronFX Racing Yacht συμμετέχει επί του παρόντος στην Α’ κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με κορινθιακή ονομασία. Το yacht είναι σκάφος Farr 45 Class το οποίο σχεδιάστηκε από τον Bruce Farr και έχει πλήρωμα των 14.

Η ομάδα λαμβάνει μέρος με επικεφαλής τον Νικόλαο Επιφανίου ενώ το πλήρωμα αποτελείται από τους Μάρκο Κασιουρή, Λουκία Καναρίνη, Δάφνη Φραγκούδη, Χαράλαμπο Αραβατζή, Στέλιο Μαμπρούκ, Ανδρέα Μυλιδώνη, Ανδριάνα Μάτση, Γιώργο Σαββίδη, Σάκη Διονυσίου, Αδάμ Βλάχο, Αλέξανδρο Αδαμίδη, Μισέλ Φίαλα και Ανδρέα Λιασίδη. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται μέχρι και την 8η Ιουλίου, απομένουν 7 αγώνες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ