aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙπτάμενο… δελφίνι η Κάλια

Ιπτάμενο… δελφίνι η Κάλια

Τρέλανε τα χρονόμετρα και σάρωσε η Κάλια Αντωνίου στο Πανελλήνιο Χειμερινό πρωτάθλημα, με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Η πρωταθλήτρια μας πέτυχε έξι νέες παγκύπριες επιδόσεις και εξασφάλισε ένα χρυσό μετάλλιο και δυο χάλκινα, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Η Κάλια πέτυχε τα ρεκόρ στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο 26.48 (γυναικών, νεανίδων). Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος βελτίωσε τον χρόνο της με επίδοση 29.29 με άλλες δύο νέες παγκύπριες επιδόσεις στις κατηγορίες γυναικών και νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο γυναικών με την ομάδα του ΠΑΟΚ (ήταν πρώτη στην σειρά)  πέτυχε νέο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία νεανίδων με 57.34, κατακτώντας παράλληλα το χάλκινο μετάλλιο.

Το τελευταίο ρεκόρ κι αυτό στην κατηγορία νεανίδων ήρθε στον τελικό των 100μ. ελεύθερο γυναικών όπου εξασφάλισε και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 57.05. Στους αγώνες πήραν μέρος και αρκετοί άλλοι Κύπριοι αθλητές με ελλαδικούς συλλόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ