aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙππικοί αγώνες δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων

Ιππικοί αγώνες δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων

Το Ιππικό και Αθλητικό Κέντρο Νοτόριους ανακοινώνει την διοργάνωση αθλητικής αγωνιστική συνάντηση, στις 25 Φεβρουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου στο Γέρι στη Λευκωσία. Η αθλητική συνάντηση θα αρχίσει στις 08.00 το πρωί και αναμένεται να τελειώσει στις 18.30.

Η συνάντηση θα αρχίσει με το αγώνισμα της ιππικής δεξιοτεχνίας όπου οι ιππείς θα κριθούν σε διάφορους σχεδιασμούς που θα εκτελέσουν με τα άλογα τους και θα ακολουθήσει το αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων όπου οι ιππείς θα αγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες σε διαφορετικά ύψη εμποδίων.

Στην αθλητική αυτή διοργάνωση θα συμμετέχουν αθλητές από ιππικούς ομίλους από όλη την ελεύθερη Κύπρο. Η συνάντηση αποτελεί μέρος του αθλητικού προγράμματος των κυπριακών ομίλων ιππασίας μελών του «Cyprus Equestrian Events».

Η συνάντηση αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση που διοργανώνεται στα πλαίσια του αθλητικού αγωνιστικού προγράμματος για το 2017-2018. Το κοινό προσκαλείται να παρακολουθήσει την αθλητική αυτή συνάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ