aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ βράβευση των πρωταθλητών

Η βράβευση των πρωταθλητών

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, η τελετή βράβευσης του Ζ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας.

Η όλη εκδήλωση, μετά την απόφαση των διοργανωτών, κάθε χρόνο η τελετή να τίθεται υπό την αιγίδα ενός δημάρχου της ευρύτερης Λευκωσίας, φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γερίου Νεόφυτου Παπαλαζάρου. Προηγήθηκαν οι δήμαρχοι Λευκωσίας και Τσερίου. Στη διάρκεια της τελετής θα βραβευτούν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων, καθώς και οι πρωταθλητές σε κάθε κατηγορία του φετινού πρωταθλήματος.

Με τρεις πρώτες νίκες στο ενεργητικό της, η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Σπίθα» Λατσιών, στέφθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού πρωταθλήτρια, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Ταμασός» Ορεινής και στην τρίτη ο «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου. Θα βραβευτούν επίσης οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, «Φτέλια» Γερίου και «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς.

Στην ατομική κατάταξη, ο Στέλιος Στυλιανού του Κυνηγετικού Συλλόγου «Ταμασός» Ορεινής αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ενώ δευτεραθλητής είναι ο Νίκο Χριστοδούλου του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου. Οι αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας «Σπίθα» Λατσιών, Κύπρος Κυπριανού και Χρίστος Παρασκευαΐδης μοιράστηκαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα και οι Σάββας Ιωάννου (Πλουμί Κοκκινοτριμιθιάς) και Ρένος Θεοφάνους (Κ.Ε. Λυθροδόντα) κατέλαβαν τις επόμενες δυο θέσεις.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, πρώτευσαν οι αθλητές του Κ.Σ «Ταμασός» Ορεινής Ξάνθος Χριστοδούλου και Μιχάλης Μαυρής, ενώ τρίτος κατετάγη ο Στυλιανός Μπαλάλας (Πολύκαττος Αγ. Μαρίνας), τέταρτος ο Ανδρέας Κύλινδρος (Κ.Ε. Λυθροδόντα), πέμπτος ο Μάριος Φιλίππου (Κ.Σ. Παλιομετόχου) και έκτος ο Παναγιώτης Νεοφύτου (Πολύκαττος).

Ο Θανάσης Κωνσταντίνου επίσης του «Πολύκαττου» τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία των βετεράνων κυνηγών και τον ακολούθησαν οι αθλητές του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς Ηλίας Χαραλάμπους και Κώστας Φωτόπουλος, ενώ στους έφηβους θα βραβευτούν, οι νεαροί Γιάννης Νεοφύτου και Πέτρος Γιαννακάκης του Κ.Σ. «Πανσόλειος» Ευρύχου και ο Μιχάλης Ζήσιμος του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΣΚΟΛΕΥ πήρε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Φιλίππου της ΣΚΟΚΕΡ τερμάτισε δεύτερος και ο Θέμης Τσαγγαρίδης της «Φραγκολίνας» τρίτος. Ο Μάριος Πετρίδης του Κ.Σ «Ταμασός» Ορεινής είναι ο πρωταθλητής στη Β’ κατηγορία και οι αθλητές του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου Γιώργος Κλεάνθους και Κώστας Χρίστου πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέλος στους βετεράνους σκοπευτές θα βραβευτούν οι Κυριάκος Πατσαλίδης (ΣΚΟΚΕΡ) και Ανδρέας Εφέ (Κ.Ε. Λυθροδόντα) που τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ