aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας

Η τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας

Η Πάτρα υποδέχτηκε και επίσημα τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες! Οι Αγώνες άνοιξαν το βράδυ της Κυριακής (25/08) στην τελετή έναρξης, που πραγματοποιήθηκε σε ένα γεμάτο με δυόμισι χιλιάδες θεατές κεντρικό γήπεδο στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, στο χώρο «Άρτεμις», όπου διεξάγονται τα αθλήματα της άμμου.

Σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής ήταν ο αθλητής του χάντμπολ Ιούλιος Αργυρού, ο οποίος ηγήθηκε των συναθλητών του στην παρέλαση των χωρών. Στην παρέλαση από κυπριακής πλευράς συμμετείχαν οι αθλητές των beach tennis, beach handball και canoe, καθώς και οι υπεύθυνοι της αποστολής, που βρίσκονται στην Πάτρα.

Την έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) κ. Αμάρ Αντάντι. Παρόντες στην τελετή έναρξης ήταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιάνεζ Κοσίγιαντσιτς και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β΄. Την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας.

Η τελετή έναρξης ήταν λιτή αλλά όμορφη. Βασικό κομμάτι του καλλιτεχνικού μέρους ήταν η άμμος και το νερό, στοιχεία που είναι κοινά για όλη τη Μεσόγειο. Το μουσικό κομμάτι ένωσε όλες τις παραδόσεις της περιοχής, ενώ η τελετή έκλεισε με μια όμορφη επίδειξη πυροτεχνημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ