aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ συνέχεια της Αναστασίας Πίγκου και οι άλλες κυπριακές συμμετοχές

Η συνέχεια της Αναστασίας Πίγκου και οι άλλες κυπριακές συμμετοχές

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Στην 32η θέση της γενικής κατάταξης της Ρυθμικής Γυμναστικής βρίσκεται η Αναστασία Πίγκου η οποία συγκέντρωσε 23.150 πόντους με το πέρας των δύο προγραμμάτων που παρουσίασε στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.

Η 25χρονη μπαλαρίνα αρχικά παρουσίασε το πρόγραμμα της με στεφάνι, ωστόσο τα δύο τεχνικά λάθη που υπέπεσε ήταν η αιτία για να πάρει χαμηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα 10.350 πόντους.

Πολύ καλή ήταν η προσπάθεια της στο πρόγραμμα με την μπάλα, όπου η νεαρή κέρδισε επάξια το ζεστό χειροκρότημα του κοινού στην κατάμεστη αίθουσα «America Pavilion» στο Ολυμπιακό Πάρκο. Θα μπορούσε μάλιστα να έπαιρνε υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους 12.300 βαθμούς που εξασφάλισε.

Η Αναστασία θα ολοκληρώσει τα προγράμματα της την Τετάρτη. Αρχικά, στις 21:20 ώρα Κύπρου θα παρουσιάσει πρόγραμμα με κορύνες και τις πρώτες πρωινές ώρες θα ολοκληρώσει με κορδέλα.

Ολοκληρώνουν Μπαρτζασβίλι και Τάνου

Η 4η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνει άλλες δύο κυπριακές συμμετοχές. Το απόγευμα ο Γιώργος Μπαρτζασβίλι θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την παρουσία του στο μιχτό Τζούντο στην κατηγορία 66kg, ενώ το βράδυ η Ειρήνη Τάνου θα συμμετάσχει επίσης στο μικτό του breaking dance.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ