aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ STAROIL δίνει ενέργεια στο Cobalt Nicosia

Η STAROIL δίνει ενέργεια στο Cobalt Nicosia

Ενέργεια και ώθηση στο επερχόμενο Cobalt Nicosia International Cup 2016 δίνει η STAROIL, στηρίζοντας το τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ 27-30 Δεκεμβρίου. Το Cobalt Nicosia International Cup 2016 αποτελεί το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών που λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα και η στήριξη που η STAROIL παρέχει στην εν λόγω διοργάνωση αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη κίνηση της εταιρείας για τη ενίσχυση του αναπτυξιακού αθλητισμού.

Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας αυτής, η STAROIL θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια μοναδική επίδειξη ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας από τον παγκόσμιο πρωταθλητή freestyle ποδοσφαίρου Sean Garnier. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 18:00, το πρατήριο της STAROIL στη Λακατάμια (Πεύκου 71) θα μεταβληθεί σε ένα πρωτότυπο γήπεδο επιτρέποντας στον Sean Garnier και την ομάδα του, τη S3 crew, να μας μαγέψουν με τα ποδοσφαιρικά τους τρικ.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή για το κοινό και οι πελάτες του πρατηρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το θέαμα και να λάβουν μέρος ξεδιπλώνοντας το δικό τους ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL Γιώργος Πέτρου ανέφερε: «Θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι ξεχωριστό για το κλείσιμο της χρονιάς και η συμβολή μας στη διοργάνωση του Cobalt Nicosia International Cup 2016 ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να το καταφέρουμε. Στηρίζοντας αυτή τη διοργάνωση, συμβάλλουμε παράλληλα στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού, και του Ευ Αγωνίζεσθαι, μεταφέροντας στα νέα παιδιά τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας και της αθλητικής εντιμότητας».

Η εταιρεία STAROIL ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 στο χώρο της εμπορίας χονδρικής πώλησης καυσίμων. Από το 2011 η STAROIL επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη λιανική πώληση καυσίμων, έχοντας λειτουργήσει μέχρι στιγμής οκτώ πρατήρια πετρελαιοειδών στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου.

Η δεύτερη έκδοση του Cobalt Nicosia International Cup 2016 θα λάβει χώρα μεταξύ 27 και 30 Δεκεμβρίου σε διάφορα γήπεδα της Λευκωσίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007. Οι τελικοί των πέντε ηλικιακών κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν στις 30 του μήνα στο ΓΣΠ και θα μεταδίδονται ζωντανά από τη Cytavision.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης αναμένεται να αποτελέσει η τελετή έναρξης στο κλειστό «Ελευθερία» στη Λευκωσία την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:30. Ο παγκοσμίου φήμης Sean Garnier και η ομάδα του θα βρίσκονται στο κλειστό για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους, ενώ πολλές άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσονται για τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών τους στην εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ