aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Σκοπευτική Ομοσπονδία βραβεύει τους κορυφαίους!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία βραβεύει τους κορυφαίους!

Με κάθε λαμπρότητα αναμένεται και φέτος, η Σκοπευτική Ομοσπονδία να τιμήσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές της, οι οποίοι διακρίθηκαν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016, καθώς και στις κορυφαίες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εκδήλωση, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργού Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Σ’ αυτήν έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, αξιωματούχοι του Κράτους και της Πολιτείας, του αθλητισμού και των αθλητικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι σωματείων και οργανώσεων, καθώς και οικείοι των αθλητών και αθλητριών που θα βραβευτούν.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, το φετινό «Αριστείο ΣΚΟΚ» θα απονεμηθεί στον τέως πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Παύλο Κανελλάκη που υπηρέτησε το άθλημα της σκοποβολής τόσο ως διεθνής σκοπευτής, όσο και ως αξιωματούχος της Ομοσπονδίας (δυο χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και 34 χρόνια πρόεδρος).

Ως κορυφαίοι αθλητές θα βραβευτούν ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου και η Άντρη Ελευθερίου, ενώ οι εθνικές ομάδες σκητ εφήβων και γυναικών θα βραβευτούν ως οι κορυφαίες ομάδες του 2016 και η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας ως το κορυφαίο σκοπευτικό σωματείο.

Θα τιμηθούν επίσης αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους σε διεθνείς, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Αυτοί είναι οι Ανδρέας Χάσικος, Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία Νικολάου, Γιώργος Καζάκος, Ανδρέας Μακρής, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Νιχάτ Ακτερζί, Μενέλαος Μιχαηλίδης, Σωτήρης Αντωνίου, Πέτρος Ιωάννου, Ηλίας Ηλία και Νεόφυτος Σιαλής.

Η ΣΚΟΚ θα τιμήσει επίσης για την προσφορά τους προς το άθλημα τους βετεράνους διαιτητές Κώστα Δημητρίου, Θάσο Φωκά, Αλέξανδρο Τσαγγαρίδη και Ανδρέα Μαρκίδη. Στη διάρκεια της τελετής θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας για ανακήρυξη του τέως αντιπροέδρου της ISSF Μέτχατ Γουατάν από την Αίγυπτο σε «Επίτιμο Μέλος» της ΣΚΟΚ και θα του απονεμηθεί ειδική τιμητική διάκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ