aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΣΚΟΛΕΫ καλεί τα μέλη της

Η ΣΚΟΛΕΫ καλεί τα μέλη της

Με ανακοίνωσή της η ΣΚΟΛΕΫ καλεί όλα τα μέλη της στην ετήσια τακτική συνέλευση του σωματείου, καθώς και στην καταστατική συνέλευση, που θα γίνουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου (17.30), στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης», στα Λατσιά.

Θα προηγηθεί η Καταστατική Συνέλευση για τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού που είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων μελών, στα γραφεία της ΣΚΟΛΕΫ, καθώς και στην ιστοσελίδα www.nicosiashootingclub.org. Το Δ.Σ δέχεται εισηγήσεις από τα τακτικά μέλη για άλλες τροποποιήσεις, οι οποίες θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς τουλάχιστον 8 μέρες πριν τη Συνέλευση.

Τα θέματα της ετήσιας γενικής συνέλευσης είναι τα ακόλουθα: 1) Διαπίστωση απαρτίας. 2) Εκλογή προέδρου της συνέλευσης και ορισμός γραμματέα και δυο ψηφολεκτών. 3) Έγκριση των πρακτικών της προηγούμενης Γ.Σ. 4) Λογοδοσία του προέδρου του Δ.Σ επί των πεπραγμένων. 5) Έκθεση του ταμία επί του ισολογισμού και των οικονομικών πεπραγμένων. 6) Έγκριση των πεπραγμένων και των λογαριασμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ