aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ πρώτη μεγάλη πρόκληση παρόντος του Γκρεγκ Χάντερ

Η πρώτη μεγάλη πρόκληση παρόντος του Γκρεγκ Χάντερ

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού, το πρώτο μεγάλο τεστ, το πρώτο σοβαρό δείγμα ως προς τα επόμενα βήματα των αθλητών για τη χρονιά που ήδη διανύουμε είναι εδώ! Το 3ο εαρινό μίτινγκ, με τη συμμετοχή πέραν των 310 αθλητών και από τους 11 ναυτικούς ομίλους, αρχίζει αύριο στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Η πρώτη μεγάλη εσωτερική διοργάνωση της σεζόν, η οποία είναι αξιολογήσιμη για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, από την οποία θα γίνει και η τελική επιλογή των αθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν στους πολυεθνείς αγώνες που θα γίνουν στην Πράγα και την Αθήνα.

Παράλληλα το 3ο εαρινό μίτινγκ αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τα παγκύπρια πρωταθλήματα του καλοκαιριού, ενώ οι αθλητές θα κυνηγήσουν τις ατομικές τους επιδόσεις, τις παγκύπριες επιδόσεις, καθώς επίσης και τον τίτλο του καλύτερου αθλητή και αθλήτριας της διοργάνωσης.

Παρά την απουσία κάποιων από τους πρωτοκλασάτους μας αθλητές, οι οποίοι θα απουσιάζουν λόγω σπουδών στο εξωτερικό, το επίπεδο και ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος το επόμενο τριήμερο στο κολυμβητήριο της Λεμεσού.

Το παρών του στους αγώνες θα δώσει και ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γκρεγκ Χάντερ. Με τον Άγγλο τεχνοκράτη η ΚΟΕΚ έχει συνάψει συνεργασία ενός χρόνου και έχει αναλάβει να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση της κολύμβησης και στους σχεδιασμούς που θα γίνουν.

Αύριο (15.30): 50μ. πρόσθιο, 200μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο. Μεθαύριο (11.00): 50μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο, 400μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή.  Κυριακή (11.00): 50μ. πεταλούδα, 200μ. ύπτιο, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 1500μ. ελεύθερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ