aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Πετρολίνα πηγή ενέργειας στον 4ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η Πετρολίνα πηγή ενέργειας στον 4ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η Πετρολίνα στηρίζοντας δυναμικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ θα είναι και φέτος Race Sponsor του Δρόμου Ενέργειας Πετρολίνα 10χλμ. Επιπλέον, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πετρολίνα παρουσιάζει την Petrolina Energy Day, μια από τις μεγάλες παράλληλες διοργανώσεις του Μαραθωνίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, από τις 9:00 π.μ. Μια μέρα γεμάτη ενέργεια με διατροφικές συμβουλές, μουσική και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Αναφερόμενη στη συνεργασία η εκτελεστικός σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, τόνισε ότι η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις, που έχει να επιδείξει η Κύπρος στο εξωτερικό, συνεισφέροντας συγχρόνως στην κοινωνία και στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Ο διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, Ανδρέας Σπύρου, εξήρε το ρόλο και τη συμβολή της Πετρολίνα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, υποδεικνύοντας παράλληλα πως το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό, οφείλεται κυρίως στη διαχρονική στήριξη μεγάλων χορηγών, μεταξύ των οποίων και η Πετρολίνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 7:55 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ