aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Petrolina – eni racing δυναμικά  στο Ράλι Αφροδίτη

Η Petrolina – eni racing δυναμικά  στο Ράλι Αφροδίτη

Με ισχυρή δυναμική συνεχίζεται η παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Πέντε πληρώματα με τα χρώματα της ομάδας Petrolina – eni racing δηλώνουν το παρόν τους στο 40ο Ράλι Αφροδίτη, διεκδικώντας τη νίκη.

Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος, γνωστός και ως «Το Ράλι του δάσους», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου 2017. Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.

Στις 11:30 του Σαββάτου, θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα μπροστά από το Δημαρχείο της Πάφου και τα πληρώματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οκτώ συνολικά ειδικές διαδρομές. Τέσσερις το Σαββάτο και άλλες τέσσερις την Κυριακή.

Η ομάδα της Petrolina – eni racing που θα λάβει μέρος στο Ράλι Αφροδίτη απαρτίζεται από τα ακόλουθα πληρώματα: Σίμος Γαλαταριώτης / Αντωνάκης Ιωάννου, με Mitsubishi Lancer Evolution X. Χρίστος Δημοσθένους / Πάμπος Λαός, με Mitsubishi Lancer Evolution IX. Αλέξης Τσουλόφτας / Στέλιος Ηλία, με Mitsubishi Lancer Evolution IX. Γιάγκος Γιάγκου  / Παναγιώτης Κυριάκου, με Subaru Impreza STi N12. Παναγιώτης Γιάγκου / Άγγελος Λοϊζίδης, με Mitsubishi Lancer Evolution IX.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ