aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Μαυρικίου με μεσογειακή υποτροφία

Η Μαυρικίου με μεσογειακή υποτροφία

Τιμητική η επιλογή της αθλήτριάς ξιφασκίας Μαυρικίου Ειρήνης να επιχορηγηθεί μέσα από τον σχεδιασμό μεσογειακών υποτροφιών. Ανάμεσα σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα επιλέχθηκε η αθλήτρια της ξιφασκίας και ως ομοσπονδία ευχαριστούμε την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.

Αύριο 19/1/19 διεξάγονται για πρώτη φορά στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λευκωσία, ομαδικοί αγώνες ξιφασκίας. Στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος πέραν των 40 αθλητών από σωματεία της Λεμεσού, Λευκωσίας και Λάρνακας. Οι αγώνες ξεκινούν στις 0900, θα διαρκέσουν μέχρι τις 1200 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μετά τη λήξη των αγώνων, στην παρουσία αθλητών, γονέων και αξιωματούχων των σωματείων, το ΔΣ της ΚΟΞ θα επιδώσει διπλώματα στους νέους διαιτητές και τα χρηματικά έπαθλα στους διακριθέντες αθλητές του 2018 ως μέρος του σχεδιασμού κινήτρων, ολοκληρώνοντας με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ