aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Κύπρος ψάχνει τη πρώτη νίκη στον όμιλό της

Η Κύπρος ψάχνει τη πρώτη νίκη στον όμιλό της

H Εθνική Κύπρου αντρών στο ράγκμπι αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Ανδόρα (19:00 ώρα Κύπρου) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νότιας Περιφέρειας Α’ 2016-2017. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η ομάδα μας θα τα δώσει όλα στην προσπάθεια να πετύχει την πρώτη νίκη στο δύσκολο όμιλο και να κρατήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Σημειώνεται ότι η Εθνική Κύπρου δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στα επτά χρόνια ενεργής συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ράγκμπι δήλωσε ότι «είναι δύσκολος αγώνας εκτός έδρας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στον όμιλο και η νίκη εναντίων της Ανδόρας είναι επιτακτική.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας κ. Μπινίκος δυστυχώς δεν θα είναι με την ομάδα για τον αγώνα αυτό καθώς από τον Φεβρουάριο έχει αναλάβει τα ηνία της ακαδημίας Ράγκμπι «Shark Academy» στη Νοτιά Αφρική ως προπονητής και γενικός διευθυντής. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι από τις πιο γνωστές και πετυχημένες ομάδες της Νότιας Αφρικής και η Ομοσπονδία εύχεται το καλύτερο στην νέα σταδιοδρομία του προπονητή της Εθνικής».

Ντεμπούτο με την Εθνική Κύπρου θα κάνει ο Στέφανος Γιάροου, ο οποίος αγωνίζεται στην «Stirling County’s» της Σκωτίας: «Η οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη που έχω επιλεγεί να εκπροσωπήσω την Κύπρο. Η μητέρα, ο πατέρας, θείος, ξαδέλφια, παππούς και γιαγιά θα ταξιδεύσουν στην Ανδόρα για να μας υποστηρίξουν.

Η μητέρα μου έχει φτιάξει καπέλα στα χρώματα της Κύπρου για το Σάββατο. Ποτέ δεν περίμενα να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα όταν άρχιζα το άθλημα. Είναι το ψηλότερο επίτευγμα της αθλητικής μου σταδιοδρομίας», είπε ο Γιάροου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ