aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους πρωταθλητές της!

Η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους πρωταθλητές της!

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά, η τελετή βράβευσης του Δ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, καθώς και των φιλανθρωπικών αγώνων του σκοπευτικού σωματείου «Άγιος Ευστάθιος», της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασού & Ορεινής.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη, τον οποίο, λόγω έκτακτου κωλύματος, εκπροσώπησε στην εκδήλωση η αντιδήμαρχος Ελένη Λουκαΐδου. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο επαρχιακός λειτουργός Θήρας, οι ηγεσίες της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, πρόεδροι και μέλη Κυνηγετικών Συλλόγων και αρκετοί κυνηγοί και σκοπευτές.

Πριν από τη βράβευση, προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ.κ Ησαΐα και χαιτερισμοί, από τους προέδρους, της ΚΟΚ&ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέα Κατσιαρδή, της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη και από την αντιδήμαρχο Λευκωσίας Ελένη Λουκαΐδου.

Στο Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, ενώ πρωταθλητές στην ατομική κατάταξη των κυνηγών αναδείχτηκαν, ο Ηλίας Χαραλάμπους στην Α’ κατηγορία, ο Χρύσανθος Νεοπτολέμου στη Β’ κατηγορία, ο Θανάσης Κωνσταντίνου στους βετεράνους και ο Παναγιώτης Νεοφύτου στους έφηβους.

Στην κατάταξη των σκοπευτών, ο Πέτρος Ιωάννου πρώτευσε την Α’ κατηγορία, ο Θέμης Τσαγγαρίδης στη Β’ κατηγορία, ο Μίκης Φυλακτού στους βετεράνους και ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης στους έφηβους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ