aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους νικητές

Η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας βράβευσε τους νικητές

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, το επαρχιακό συμβούλιο της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου αγώνα του επαρχιακού πρωταθλήματος σκοποβολής, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία πετρελαιοειδών STAROIL.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η χορηγός εταιρία, μετά από κλήρωση, μοίρασε κουπόνια με δωρεάν καύσιμα STAROIL σε πέντε τυχερούς αθλητές. Τυχεροί αναδείχτηκαν οι Μίκης Φυλακτού, Χρίστος Καζάζης, Μιχάλης Ζαχαρία, Δημήτρης Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Μενελάου.

Για τις επιτυχίες τους στον τέταρτο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, βραβεύτηκαν οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, Κ.Ε. Λυθροδόντα και «Φτέλια» Γερίου στους άνδρες και η εφηβική ομάδα του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών απονεμήθηκαν έπαθλα στους Δημήτρη Δημητρίου (Φραγκολίνα), Ηλία Χαραλάμπους (Πλουμί Κοκκινονοτριμιθιάς) και Κυριάκο Κυλίλη (Πέρα Ορεινής), ενώ στη Β’ κατηγορία βραβεύτηκαν οι Χρύσανθος Νεοπτολέμου (Φραγκολίνα), Κούλλης Ανδρέου (Πλουμί) και Γιώργος Σκουφαρίδης (Κ.Ε. Λευκωσίας).

Οι Θανάσης Κωνσταντίνου (Πολύκαττος), Ανδρέας Λαζανίτης (Σπίθα Λατσιών) και Κώστας Γρηγορίου (Πολύκαττος) ήταν οι νικητές στην κατηγορία των βετεράνων κυνηγών, ενώ στους έφηβους νίκησαν οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Παναγιώτης Νεοφύτου του Πολύκαττου και Γιάννης Νεοφύτου του Πανσόλειου.

Τέλος στις κατηγορίες των σκοπευτών βραβεύτηκαν οι Βασίλης Βασιλείου (ΣΚΟΛΕΥ), Θέμης Τσαγγαρίδης (Φραγκολίνα) και Μίκης Φυλακτού (Κ.Ε.Λ), καθώς και ο έφηβος σκοπευτής Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της Φραγκολίνας.

Εν τω μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση και του τέταρτου από τους πέντε αγώνες του φετινού Επαρχιακού Πρωταθλήματος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και με δεδομένο ότι στο τέλος για κάθε ομάδα θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον σε κάθε κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ