aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ καλύτερη θέση μέχρι σήμερα για την εθνική!

Η καλύτερη θέση μέχρι σήμερα για την εθνική!

Με δυο μετάλλια για την Κύπρο, ολοκληρώθηκαν οι 24οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Κόμπακ-Σπόρτιγκ, που διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας. Επιτυχία που δεν εκφράζεται μόνο από την αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας και τη συγκομιδή των μεταλλίων, αλλά και από την όλη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία, στοιχεία τα οποία ικανοποίησαν πλήρως τους ξένους αθλητές και παράγοντες και τα οποία εκφράστηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κύπριοι αθλητές εξασφάλισαν δυο μετάλλια, που κι αυτά έχουν γράψει τη δική τους ιστορία! Το χάλκινο της εθνικής ομάδας των σένιορς είναι το πρώτο μετάλλιο που εξασφαλίζει η συγκεκριμένη εθνική σε πανευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ και το αργυρό της εθνικής ομάδας των ανδρών, είναι η ψηλότερη θέση που εξασφάλισαν οι αθλητές του κόμπακ σε κορυφαία διοργάνωση! Με την ομάδα των ανδρών αγωνίστηκαν οι Χάρης Χριστοδουλίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Ντίνος Κωνσταντίνου, ενώ την ομάδα των σένιορς στελέχωσαν οι Χαράλαμπος Σίκκης, Αντώνης Αντωνίου και Κώστας Κωνσταντίνου.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του πρωταθλητή μας Χάρη Χριστοδουλίδη στην ατομική κατάταξη, ο οποίος έχασε μια θέση στο βάθρο σε αγώνα μπαράζ. Πέραν από τον Χριστοδουλίδη που βραβεύτηκε για την 4η θέση, έπαθλα στη διοργάνωση εξασφάλισαν στη γενική κατάταξη και οι διεθνείς μας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (7ος με 194/200) και οι Άγγελος Αβραάμ και Ανδρέας Βασιλείου (13οι με 193/195).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ