aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Κάλια Παπαδοπούλου συναντήθηκε με την Επιτροπή Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play

Η Κάλια Παπαδοπούλου συναντήθηκε με την Επιτροπή Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play

Η Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play για το 2020 Κάλια Παπαδοπούλου συναντήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 με την αρμόδια Επιτροπή Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία του διορισμού της Κάλιας Παπαδοπούλου ως Πρέσβειρας Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play για το 2020 και για να της δοθούν από την Επιτροπή οι κατευθυντήριες γραμμές για το πλάνο δράσης της. Μετά από ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε όπως η Κάλια Παπαδοπούλου ετοιμάσει και προχωρήσει για υλοποίηση του πλάνου δράσης της με συγκεκριμένες εκδηλώσεις, καθώς και επισκέψεις. Η Επιτροπή εξέφρασε την ετοιμότητα της να σταθεί αρωγός στο έργο της Κάλιας Παπαδοπούλου με απώτερο στόχο την προώθηση και προβολή του fair play στην Κύπρο.

Στη συνάντηση από την Επιτροπή ήταν τα μέλη που καθόρισαν ΚΟΑ και ΚΟΕ, Δώρα Κυριάκου, Παναγιώτης Τρισόκκας, Κωστάκης Κουκκουλλής (μέλη ΔΣ ΚΟΑ) και Κάλλη Χατζηιωσήφ (μέλος ΕΣ ΚΟΕ). Την Κάλια Παπαδοπούλου καλωσόρισε στον ΚΟΑ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ