aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ιστιοπλοϊκή ομάδα της IronFX εκπροσώπησε επιτυχώς την Κύπρο

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα της IronFX εκπροσώπησε επιτυχώς την Κύπρο

Για πρώτη φορά στα χρονικά, κυπριακή αποστολή έδωσε συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία της (ΑΒ Class).

Την Κύπρο εκπροσώπησε η ιστιοπλοϊκή ομάδα της IronFX, με σκάφος 45 ποδιών ιδιοκτησίας της IronFX και κατασκευής  Farr. Καπετάνιος της κυπριακής αποστολής στους αγώνες  ήταν ο καταξιωμένος πρωταθλητής, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Νικόλας Επιφανίου από τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου.

Εκτός από την Κύπρο συμμετείχαν περισσότερα από 70 πληρώματα από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία, την Εσθονία, την Τσεχία, αλλά ακόμα και από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 10 Ιουλίου στο καταπράσινο και δημοφιλές θέρετρο Πόρτο Καρράς, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, η εμπειρία του οποίου αναγνωρίστηκε από το Offshore Racing Congress (ORC) και τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για να έρθει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

ORC European Championship 2016 (1)

Το πρωτάθλημα περιλάμβανε εννέα κούρσες, οι δύο από τις οποίες έγιναν σε ανοιχτή θάλασσα, με διάρκεια περίπου 10 ωρών η κάθε κούρσα, και 7 κούρσες κοντά στη στεριά, διάρκειας περίπου 2 ωρών η κάθε κούρσα. Πατήστε στο πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε τον συνοπτικό πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και τον πίνακα αποτελεσμάτων της κατηγορίας ΑΒ καθιστώντας την κυπριακή αποστολή στην 7η θέση.

Η IronFX, επιδιώκει να δραστηριοποιείται ενεργά και με συνέπεια στα πλαίσια των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζοντας κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα ποικίλων κοινωνικών δραστηριοτήτων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ