aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ γαλαζοκίτρινη «απόβαση» του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη

Η γαλαζοκίτρινη «απόβαση» του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη

Μία εβδομάδα, με πλούσια δράση έφτασε στο τέλος της, για τους δρομείς του ΑΠΟΕΛ. Με παρουσία σε Βρετανία, Τσεχία, Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο, οι αθλητές του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, ταξίδεψαν τη γαλαζοκίτρινη ιδέα για ακόμη μία φορά σε ολόκληρη τη γη.

Vitality Λονδίνο,

Ο Λέανδρος Μάμα, συμμετείχε στο διάσημο αγώνα 10χιλ.,Vitality, στο Λονδίνο την Κυριακή, 1η Μαΐου. Πετυχαίνοντας χρόνο 35:57, κατάφερε να πλασαριστεί στην τιμητική 6η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας.

Ευχύδειος άθλος, Ελλάδα

Στον Ευχίδειο άθλο αγωνίστηκε ο Σπύρος Βασιλείου. Σε μια πορεία που άρχισε την Παρασκευή, 6 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα, ο γαλαζοκίτρινος αθλητής κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 107,5 χλμ., από τους Δελφούς στις Πλαταιές!

Μαραθώνιος Πράγας

Ο Χάρης Κασάπης, πρόσθεσε ακόμη ένα Μαραθώνιο στα πόδια του, τερματίζοντας αυτή τη φορά το Μαραθώνιο της Πράγας, την Κυριακή, 8 Μαΐου.

Ironman 70.3, Μαγίορκα

Στον τριαθλιτικό αγώνα Ironman 70.3, στη Μαγιόρκα, συμμετείχαν το Σάββατο 7 Μαΐου, οι τριαθλητές μας Μάριος Γεωργίου και Ρίκκος Φλωρεντιάδης, ολοκληρώνοντας με επιτυχία, την Ολυμπιακή απόσταση και το Ironman αντίστοιχα.

Κακοκέφαλος, δάσος Μαχαιρά

Στον ορεινό αγώνα, Κακοκέφαλος, στο δάσος Μαχαιρά, αγωνίστηκαν αρκετοί αθλητές τους Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή, 8 Μαΐου.

Περισσότερα για το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ:

Νοέμβριος 2013, η γαλαζοκίτρινη τρέχει τον πρώτο της Μαραθώνιο, στην πρωτεύουσα των Ελλήνων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Λίγους μήνες μετά η κοινή ιδέα ωρίμασε με αποτέλεσμα τον Μάιο του 2014, να συσταθεί το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ αποτελούμενο από μια ομάδα αγνών οπαδών και πιστών Δρομέων. Σκοπός τους να συνδυάσουν την αγάπη τους για το ΑΠΟΕΛ, με το πάθος τους για το τρέξιμο.

Το Τμήμα Δρομέων με τη δημιουργία του αναβίωσε το Τμήμα Στίβου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, το οποίο ήταν υπεύθυνο για να προστεθεί το “Α” στον ΠΟΕΛ και να μετονομαστεί το 1928 σε ΑΠΟΕΛ. Στα χρόνια που ακολούθησαν αρκετοί σπουδαίοι αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες στίβου με την γαλαζοκίτρινη. Φάρος όλων όμως, ήταν ο ήρωας μας Μιχαλάκης Καραολής, ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ στις μεσαίες αποστάσεις.

Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ έχει να επιδείξει πλούσιο έργο. Αποτελούμενο από 200 αθλητές έχει συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις Μαραθωνίων, σε Διεθνές Μίτινγκ Στίβου και σε αγώνες Iron Man. Αρκετοί αθλητές του έχουν μεγάλες διακρίσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η γαλαζοκίτρινη φανέλα με την ελληνική σημαία και το “Δεν Ξεχνώ” ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της γης, με οδηγό τους γαλαζοκίτρινους δρομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ