aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ «φωνή» της ΚΟΕΚ στη LEN

Η «φωνή» της ΚΟΕΚ στη LEN

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κολύμβησης (LEN), μετά την επανεκλογή του την περασμένη εβδομάδα στο εκλογικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, συνεδρίασε και διόρισε τα μέλη των διαφόρων τεχνικών Επιτροπών της (κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, καταδύσεων, συγχρονισμένης κολύμβησης και ανοικτής θάλασσας) για την επόμενη τετραετία. Ο Πέτρος Αρέστης επαναδιορίστηκε (για 4η φορά) από τη διεθνή Ομοσπονδία, στην τεχνική επιτροπή ανοικτής θάλασσας, της οποίας πρόεδρος της είναι ο Γάλλος Ζαν Πολ Ναρς.

Το άθλημα της ανοικτής θάλασσας έχει καθιερωθεί και στην Κύπρο με τον διεθνή αγώνα που διεξάγεται τον Οκτώβριο, στον οποίο έχουν φιλοξενηθεί ευρωπαϊκοί και μεσογειακοί αγώνες και η ΚΟΕΚ πήρε κατ’ επανάληψη κολακευτικά σχόλια από τη διεθνή Ομοσπονδία.

Η Ελλάδα κάνει αισθητή την παρουσία της στις επιτροπές της LEN. Η Γεωργία Φυρίγου έχει οριστεί στην προεδρία της επιτροπής των καταδύσεων, ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει οριστεί στην επιτροπή υδατοσφαίρισης, ενώ η Μαρία Θηβαίου έχει οριστεί αντιπρόεδρος στην επιτροπή της συγχρονισμένης κολύμβησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ