Η ετήσια βράβευση των αθλητών και η κοπή της βασιλόπιτας της ΣΚΟΛΕΥ (pics)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης»...

Μέσα σε μια ζεστή και γιορταστική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, η οποία συνδυάστηκε και με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, που φέτος γιορτάζει τα 50χρονά του. Η εκδήλωση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών Χρίστου Πιτταρά και την αθλοθέτησε η εταιρία «Παπαφιλίππου Παγωτά».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης, ο οποίος συγχάρηκε τους αθλητές και αθλήτριες της Οργάνωσης για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους, με τις οποίες συνέβαλαν στο να αναδείξουν τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας για άλλη μια χρονιά, ως το κορυφαίο σκοπευτικό σωματείο της Κύπρου, ενώ ευχαρίστησε τα άτομα και οργανωμένα σύνολα που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη ΣΚΟΛΕΥ και στην κυπριακή σκοποβολή. Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυναν επίσης, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και ο δήμαρχος Λατσιων Χρίστος Πιτταράς, οι οποίοι συγχάρηκαν τους αθλητές και τους άλλους τιμώμενους, καθώς και τη ΣΚΟΛΕΥ για τα 50χρονά της και την όλη προσφορά της στον αθλητισμό.

Το «Έπαθλο του Δήμου Λατσιών» που απονέμεται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους στη σκοποβολή, για το 2018 απονεμήθηκε στους έφηβους Αλέξανδρο Τσαγγαρίδη (τραπ) και Γιώργο Ευαγγέλου (αεροβόλο τουφέκι) και στις νεαρές αθλήτριες του σταθερού στόχου Χριστιάνα Γεωργίου και Νικολέτα Κυρίλλου. Το «Έπαθλο Δήμου Λατσιών» περιλαμβάνει τιμητική πλακέτα και χρηματικό βραβείο για κάθε τιμώμενο.

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους βραβεύτηκαν οι διεθνείς σκοπευτές Μενέλαος Μιχαηλίδης, Νικόλας Βασιλείου, Πέτρος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Νεόφυτος Νικολάου, ενώ για την προσφορά τους στο σωματείο και στο άθλημα τιμήθηκαν ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, το μέλος της ΣΚΟΛΕΥ και διαχρονικός υποστηρικτής του σωματείου Μάριος Καποδίστριας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Αγιος Ευστάθιος» Ταμασού και η σκοπευτική ομάδα της EUROBANK.

Για τις διακρίσεις τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΣΚΟΚ, σε κάθε αγώνισμα θα βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βασιλείου, Κλεάνθης Βαρναβίδης, Λουΐζα Θεοφάνους, Σωτήρης Αντωνίου και Τάσος Χαπέσιης.

ΤΡΑΠ: Μάριος Σοφοκλέους, Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Κεμάλ Γκιουρσέλ και Νεόφυτος Νικολάου.

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Γιώργος Ευαγγέλου, Μιχάλης Παφίτης, Αχιλλέας Σοφοκλέους, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Κάλια Παπασωζομένου, Νικολέτα Κυρίλλου, Κατερίνα Χαρή και Θέα Φράγκου.

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Ευριπίδης Γεωργίου, Αντώνης Θεοδώρου, Σάββας Ευαγγέλου, Στυλιανός Γρηγορίου, Άρης Παπαδάμου, Κωνσταντίνα Πρατσή, Πέτια Σλάβκοβα, Βασιλεία Αλαμπίτη, Άντρεα Πρίγκιπα και Ειρήνη Αντωνίου.

ΚΟΜΠΑΚ: Πέτρος Ιωάννου, Μίκης Φυλακτού, Κύπρος Κυπριανού, Ηλίας Ηλία και Ευάγγελος Καραβόλιας.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γιάννος Νεοφύτου, Ηλίας Ηλία, Γιάννος Αντωνίου, Φάνος Μιχαήλ και Ευάγγελος Καραβόλιας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ