aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών της ΣΚΟΕΠΑ

Η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών της ΣΚΟΕΠΑ

Με σύνθημα «ΣΚΟΕΠΑ: Με διακρίσεις… κόντρα στην κρίση!», το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου, διοργάνωσε στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου, την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του σωματείου.

Η εκδήλωση, που για 5 χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης, τέθηκε υπό την αιγίδα του έντιμου υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και την αθλοθέτησε η εταιρία ΝΕΒΙΣΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΛΤΔ. Λόγω υπηρεσιακού του υπουργού, τον εκπροσώπησε ο διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Γεώργιος Τσιερκέζος.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΣΚΟΕΠΑ Σταύρος Νεοφύτου, απολογήθηκε στους αθλητές και  τους φίλους του σωματείου για την πεντάχρονη αναστολή της εκδήλωσης, λόγω της κρίσης και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα στο σωματείο και τους αθλητές του τη συγκεκριμένη περίοδο, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, ο Β.Γ. Γραμματέας της ΣΚΟΚ και αντιπρόεδρος της ΣΚΟΑΜ Λουκάς Χάματσος, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης και το νέο μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Παναγιώτης Τρισόκκας, ενώ το χαιρετισμό του υπουργού μετέφερε στην εκδήλωση ο Γεώργιος Τσιερκέζος.

Όλοι οι ομιλητές συγχάρηκαν το Δ.Σ. της ΣΚΟΕΠΑ για την εκδήλωση και το έργο που επιτελεί, καθώς και τους αθλητές του για τις διακρίσεις τους και ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες της ΣΚΟΕΠΑ για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους το 2018, καθώς και όσοι είχαν διακρίσεις την περίοδο 2013 – 2017 που λόγω κρίσης δεν πραγματοποιήθηκαν οι τελετές βράβευσης. Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε άτομα και οργανωμένα σύνολα που στήριξαν το σωματείο και τους αθλητές του τη δύσκολη εκείνη περίοδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συνέχιση των δραστηριοτήτων της ΣΚΟΕΠΑ και στις επιτυχίες των αθλητών.

Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, το «Έπαθλο Ήθους» για τη χρονιά που πέρασε απονεμήθηκε στο σκοπευτή Ιάσονα Τζιοβάνη, ενώ το «Έπαθλο Ανδρέα Μάστρου», που απονέμεται σε ανερχόμενα ταλέντα του σωματείου, απονεμήθηκε στην πρωταθλήτρια του σκητ νεανίδων Σωτηρία Ανδρέου. Για τις διεθνείς επιτυχίες τους το 2018, βραβεύτηκαν οι διεθνείς Ανδρέας Μακρής στο τραπ και Παναγιώτα Ανδρέου στο σκητ.

Πέρα από τις εταιρίες – χορηγούς του σωματείου, τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης, στον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, στον δήμαρχο Παραλιμνίου και στον Ανδρέα Σμυρίλλη, ενώ μεταθανάτια τιμή αποδόθηκε στον τέως πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Παραλιμνίου Σπαρτιάτη Στάθη.

Για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Αντώνης Ανδρέου, Γιώργος Καζάκος, Παναγιώτα Ανδρέου, Αναστάσης Πυρίλλης, Σωτηρία Ανδρέου, Χριστόδουλος Κόκκινος και Σωτήρης Ανδρέου.

ΤΡΑΠ: Ανδρέας Μακρής, Γιάννης Αηλιώτης και Μιχάλης Ηλία.

ΚΟΜΠΑΚ: Ιάσονας Τζιοβάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ