aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ετήσια τελετή βράβευσης της ΣΚΟΚ

Η ετήσια τελετή βράβευσης της ΣΚΟΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚΟΚ, στην τελευταία συνεδρία του, όρισε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της σκοποβολής για το 2017. Η εκδήλωση, χορηγός της οποίας είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία και σ’ αυτή θα προσκληθούν αξιωματούχοι του Κράτους και της Πολιτείας, η ηγεσία του ΚΟΑ, της ΚΟΕ, και της ΕΑΚ, εκπρόσωποι της αστυνομίας της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των χορηγών της Ομοσπονδίας, καθώς και οικείοι των αθλητών και αθλητριών που θα βραβευτούν.

Στην τελετή θα βραβευτούν οι πρωταθλητές στις διάφορες κατηγορίες των έξι αγωνισμάτων της σκοποβολής για τα οποία διοργάνωσε πρωταθλήματα η ΣΚΟΚ, καθώς και αθλητές και αθλήτριες για τις διεθνείς διακρίσεις τους. Κορυφαίος σκοπευτής της χρονιάς αναδείχτηκε ο Γιώργος Αχιλλέως, κορυφαία σκοπεύτρια η Άντρη Ελευθερίου και κορυφαία ομάδα η εθνική σκητ γυναικών (Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου). Θα τιμηθούν επίσης αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους στους ΑΜΚΕ, στους Πανευρωπαϊκούς και στους Παγκόσμιους αγώνες, ενώ η ΣΚΟΚ θα τιμήσει άτομα και οργανωμένα σύνολα για την προσφορά τους στη σκοποβολή και στον αθλητισμό γενικότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ