aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΕΤΑΠ Λευκωσίας #Visit Nicosia, στηρίζει τον μαραθωνοδρόμο Χριστόφορο Πρωτόπαπα

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας #Visit Nicosia, στηρίζει τον μαραθωνοδρόμο Χριστόφορο Πρωτόπαπα

Στις Ιταλικές Άλπεις θα βρεθεί αύριο Σάββατο   15/5/21  ο κορυφαίος Κύπριος αθλητής του μαραθωνίου δρόμου και ορεινού τρεξίματος Χριστόφορος Πρωτόπαπας.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά το ντεμπούτο που έκανε στο μαραθώνιο, καταγράφοντας χρόνο 2:28, που αποτελεί και τη καλύτερη παγκύπρια επίδοση τα τελευταία 18 χρόνια.

Συγκεκριμένα, είναι ο μόνος Κύπριος αθλητής που θα συμμετάσχει στον αγώνα GARDA TRENTINO TRAIL απόστασης 28 χιλιομέτρων και 1700μ υψομετρικής διαφοράς.  Πρόκειται για ένα σκληρό αγώνα, όπου θα συμμετέχουν φημισμένοι Ιταλοί δρομείς και όχι μόνο.

Ο αγώνας θεωρείται από τους κορυφαίους αγώνες της άνοιξης στην Ιταλία, αφού οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 1000.

Η συμμετοχή του στον αγώνα αυτό αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα SKYRUNNING που θα διεξαχθεί στα Πυρηναία τον Ιούλιο, όπου θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά η Κύπρος.

Χορηγός του Χριστοφόρου Πρωτόπαπα είναι η ΕΤΑΠ Λευκωσίας  #visitinicosia. NICOSIA THE BRIGHTEST CAPITAL OF EUROPE.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό. Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ