aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ επίσημη τελετή έναρξης του Γκραν Πρι των 400 δίσκων

Η επίσημη τελετή έναρξης του Γκραν Πρι των 400 δίσκων

Με την επίσημη τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα, στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, ξεκινούν οι αγώνες του διεθνούς “Grand Prix of Cyprus” στα δημοφιλή αγωνίσματα του σπόρτιγκ και του κόμπακ, που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC.

Την επίσημη έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο πρόεδρος της FITASC Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας, ο οποίος τιμά με την παρουσία (και τη συμμετοχή) του τη διεθνή διοργάνωση, ενώ τους παρευρισκόμενους θα καλωσορίσει ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ Γιώργος Έλληνας. Μετά το τελετουργικό, θα ακολουθήσει δεξίωση και παράδοση των αναμνηστικών και των αριθμών συμμετοχής (Bib Numbers) στους διαγωνιζόμενους αθλητές και αθλήτριες.

Στο δημοφιλή διπλό αγώνα των 400 δίσκων, τον οποίο αθλοθετεί με βαρύτιμα έπαθλα ο μέγας χορηγός της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού, εταιρία ROBOMARKETS, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 350 από 19 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Αύριο Πέμπτη, θα ξεκινήσει ο αγώνα του σπόρτιγκ με τους πρώτους 100 δίσκους και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Παρασκευή με τους υπόλοιπους 100 δίσκους. Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του κόμπακ (100 δίσκους την ημέρα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ