aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ ΕΝΑΒ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, πρώτη νίκη για Προοδευτικό

Η ΕΝΑΒ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, πρώτη νίκη για Προοδευτικό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Α’ Κατηγορίας επικράτησε 25-21 του ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» ήταν συναρπαστικό με το ημίχρονο να λήγει 11-11. Για τους νικητές ο Βούρας έκανε μεγάλο παιχνίδι με 9 γκολ για να ακολουθήσει ο Χριστοδούλου με 4. Έξι γκολ έβαλε για τον ΑΠΟΕΛ ο Νικόλας Γεωργίου.

Ο Προοδευτικός Πάφου σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας του ΘΟΪ Αυγόρου με 35-21 (18-9 ημίχρονο). Πλέον η ομάδα του Αυγόρου είναι η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έγινε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου με τον Rene Valdez του Προοδευτικού να σκοράρει 13 γκολ, ενώ τον ακολούθησε με 11 ο Χαράλαμπος Σοφοκλέους. Για τους γηπεδούχους ο Ζαχαριάδης σημείωσε 7.

Ο αγώνας Παρνασσός – Sabbianco Ανόρθωσης αναβλήθηκε λόγω της αναμέτρησης της ομάδας της Αμμοχώστου με την Schwaz το Σάββατο (23/10) για το 2ο Γύρο του EHF European Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ