aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ DHL Express Κύπρου στηρίζει τον 21ο Μαραθώνιο της Πάφου

Η DHL Express Κύπρου στηρίζει τον 21ο Μαραθώνιο της Πάφου

Η DHL Express Κύπρου, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, θα είναι παρούσα από τη θέση του Επίσημου Χορηγού στην 21η διοργάνωση του Μαραθωνίου Logicom Cyprus Marathon που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πάφο.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις υπηρεσίες logistics και σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Logicom Cyprus Marathon, η DHL Express θα προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφοράς του εξοπλισμού και υλικών για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα πριν, αλλά και κατά την ημέρα του Μαραθωνίου.

Περισσότερα από 40 μέλη του προσωπικού της DHL και 12 οχήματα της εταιρείας θα φροντίσουν την συγκέντρωση, μεταφορά, φύλαξη και διανομή των τσαντών των δρομέων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 10 χλμ, Ημιμαραθώνιου και Μαραθώνιου. Παράλληλα η εταιρεία συμμετέχει στους αγώνες με ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της με το όνομα «DHL Running Team».

Υ.Γ.: Συνημμένα θα βρείτε αντιπροσωπευτική φωτογραφία από την ομάδα της DHL Express Κύπρου από την περσινή αθλητική εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ