aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Capsule Skateboards πρωτοπορεί στα αθλήματα του Skateboard και Longboard

Η Capsule Skateboards πρωτοπορεί στα αθλήματα του Skateboard και Longboard

Στις 31 Ιουλίου 2017, η κυπριακή νεοφυείς (start-up) επιχείρηση Capsule Skateboards, ξεκίνησέ την εκστρατεία της στη διεθνή αγορά μέσω της γνωστής πλατφόρμας crowdfunding Indiegogo. Μέσω της καμπάνιας αυτής, στόχος είναι να παρουσιαστεί και να προωθεί προς την αγορά, η σειρά των μοναδικών skateboards και longboards, κατασκευασμένα με υλικά, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Η μοναδική φόρμουλα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των προϊόντων αυτών, τα καθιστά πολύ πιο ανθεκτικά, περιβαλλοντικά φιλικά, ενώ εγγυάται μια απίστευτη εμπειρία στον χρήστη. Η εκστρατεία της Capsule στην εν λόγω πλατφόρμα, σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα για την επιχείρηση, καθώς επίσης και για τον κόσμο της καινοτομίας στην Κύπρο. Αυτή θα τρέξει για 40 μέρες και μέσω της οι φίλοι των skateboarding και longboarding θα μπορούν να προβούν σε αγορά των πρωτοπόρων προϊόντων, βοηθώντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξή τους και διείσδυση στις ξένες αγορές.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι πλατφόρμες για crowdfunding έχουν λάβει ιδιαίτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια και αποτελούν ένα από τους κύριους τρόπους ανάδειξης καινοτόμων προϊόντων και πρόσβασης σε άλλες αγορές. Επίσης, ένα από τα κυριότερά τους χαρακτηριστικά είναι η ευκαιρία που δίνουν στο κοινό να επιλέξει εκείνο πια είναι αυτή τη στιγμή τα πιο «trending» προϊόντα μέσω των επενδύσεων που κάνουν αγοράζοντάς τα.

Γιατί να επενδύσετε και να αγοράσετε τα προϊόντα της Capsule;

Μέχρι στιγμής, τα παραδοσιακά skaterboards κατασκευάζονται από το δέντρο σφένδαμος (maple trees) και έχουν μέσο όρο διάρκεια χρήσης, ένα μήνα. Η Capsule μετά από προσεκτική έρευνα και αρκετά χρόνια ανάπτυξης και συνεχών δοκιμών, έχει δημιουργήσει προϊόντα επόμενης γενιάς χρησιμοποιώντας μια εντελώς καινούργια τεχνολογία, που δεν κάνει χρήση του δέντρου σφένδαμου, αλλά κάνει χρήση άλλων πιο ανθεκτικών υλικών που είναι προσιτά και πλήρως ανακυκλώσιμα. Τα προϊόντα αυτά είναι ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον και η νέα τους δομή είναι 6 φορές πιο ανθεκτική από τις παραδοσιακές, 100% ανακυκλώσιμη, με μεγάλη αντοχή στις προσκρούσεις, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμών. Επίσης είναι αδιάβροχές, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, γλιστρούν πιο γρήγορα και δίνουν τη δυνατότητα ψηλότερων αλμάτων. Αυτά, χάρη στο υλικό κατασκευής τους που είναι πολύ ανθεκτικό αφού θερμαίνεται σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες, πράγμα που τους επιτρέπει να έχουν χαμηλότερο συντελεστή τριβής.

Το skateboarding και το longboarding είναι εξαιρετικά ευχάριστο σπορ, το οποίο ασκείται από εκατομμύρια ανθρώπους ανά το παγκόσμιο! Είναι όμως γεγονός ότι, επί τω πλείστο οι λάτρεις των αθλημάτων αυτών αγοράζουν περισσότερες από 4 σανίδες ετησίως, γεγονός το οποίο τα συνδέει με υψηλό κόστος λόγω της μικρής διάρκειας ζωής τους. Επιπρόσθετα, η ανθεκτικότητα των παραδοσιακών σανίδων, είναι πάνω κάτω η ίδια, αφού οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ως κύριο υλικό το ξύλο του σφένδαμου, που σήμερα κινδυνεύει να εξαλειφθεί. Εξίσου σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι ένα δέντρο σφένδαμου χρειάζεται περίπου 60 χρόνια να αναπτυχθεί.

Η Capsule Skateboards, έρχεται να δώσει την λύση και σε αυτό το περιβαλλοντικό θέμα καθώς με κάθε αγορά ενός skateboards ή longboqrds, συντείνετε στη διάσωση 4 χρόνων ζωής ενός δέντρου σφένδαμου. Κάθε 15 προϊόντα Capsule, σώζουν ένα δέντρο σφένδαμου!

Ο CEO της Capsule, Αντρεάς Χαραλάμπους, σε πρόσφατές δηλώσεις του επισήμανε ότι «Η Capsule παρουσιάζει μία νέα τεχνολογία που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την ανθεκτικότητα, την περιβαλλοντική συνείδηση και την προσιτή τιμή. Χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργήσαμε την νέα γενιά των σανίδων, που να ανταποκρίνονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι λάτρεις των αθλημάτων skateboard και longboard, με τα παραδοσιακά προϊόντα. Έτσι, προφέρουμε μια καινοτόμα δομή που δίνει τους δίνει μια πραγματικά διαφορετική και συμφέρουσα επιλογή.»

Γίνετε μέλος της κοινότητας Capsule και ζήστε πρώτοι το μέλλον στο skateboarding και του
longboarding. Αγοράστε σήμερα την σανίδα σας στο Indiegogo στο https://igg.me/at/capsuleskateboards, και επωφεληθείτε 35% έκπτωση με δωρεάν παράδοση στην Κύπρο.

Τα προϊόντα Capsule θα είναι διαθέσιμα στις τιμές των $75 για skateboards και $125 για
longboards, με την παράδοσή τους περί τις αρχές του 2018.

Δείτε τα επεξηγηματικά βίντεο και μάθετε περισσότερα στο
https://www.youtube.com/watch?v=U7n1RX5xjKs και https://www.youtube.com/watch?v=U0u6Kp_kbko.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ