aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Άννα Ποϊριάζη πρόεδρος της Επιτροπής «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό»

Η Άννα Ποϊριάζη πρόεδρος της Επιτροπής «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, στη συνεδρία του την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, αποφάσισε  να διορίσει στη θέση της προέδρου της επιτροπής «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό» την Άννα-Φανή Ποϊριάζη που κατείχε τη θέση της αντιπροέδρου της επιτροπής και στη θέση του αντιπροέδρου διόρισε τον Σταύρο Μιχαηλίδη που είχε την ιδιότητα του μέλους. Νέο μέλος στην επιτροπή διορίστηκε η Δρ. Μαρία Παπαευσταθίου. Η θητεία της επιτροπής λήγει την 1/04/2019.

Η νέα σύσταση της επιτροπής «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό» έχει ως ακολούθως: Άννα-Φανή Ποϊριάζη (πρόεδρο), Σταύρος Μιχαηλίδη (αντιπρόεδρος), Άννα Καλλένου (μέλος), Σπυρούλα Μεσαρίτη (μέλος), Σουζάνα Παύλου (μέλος), Λευκή Παντελή (μέλος), Ηλιόφωτος Ηλιοφώτου (μέλος), Δρ. Μαρία Παπαευσταθίου (μέλος).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς την απερχόμενη πρόεδρο Δρ. Εβελίνα Γεωργιάδη, για την πολυσήμαντη και μακρόχρονη προσφορά της στην επιτροπή. Η Δρ. Γεωργιάδη υπέβαλε πρόσφατα την παραίτηση της για επαγγελματικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ