aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ αφρόκρεμα της Παγκόσμιας Σκοποβολής στην Κύπρο

Η αφρόκρεμα της Παγκόσμιας Σκοποβολής στην Κύπρο

Με το πνεύμα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και τα βλέμματα στραμμένα στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, ανοίγει σήμερα Σάββατο 25η Μαρτίου, η αυλαία του 3ου στη σειρά Παγκοσμίου Κυπέλλου της διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής. (Προηγήθηκαν τα Παγκόσμια Κύπελλα στο Μαρόκο και το Κατάρ.)

Το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας θα φιλοξενήσει στις άρτιες εγκαταστάσεις του το επόμενο δεκαήμερο τη μεγάλη διοργάνωση της Σκοποβολής, στην οποία συμμετέχουν 380 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 60 χώρες. Έξι συνολικά ξενοδοχεία της πόλης του Ζήνωνα θα φιλοξενήσουν τους διαγωνιζόμενους και τους 120 συνοδούς τους.

Είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, μετά τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία το Σεπτέμβριο του 2022.

Το παρόν του στη διοργάνωση θα δώσει και ο Γενικός Γραμματέας της διεθνούς Ομοσπονδίας ISSF Willi Grill. Τεχνικός απεσταλμένος της διεθνούς Ομοσπονδίας, ο οποίος θα έχει και το γενικό πρόσταγμα των αγώνων, θα είναι ο Γερμανός Bodo Gisske.

Διευθυντής της διοργάνωσης έχει οριστεί από την ΣΚΟΚ, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Πέτρος Ιωάννου. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για πολλοστή φορά, η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Σήμερα Σάββατο 25η Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη η άφιξη των αποστολών των 60 χωρών στην Λάρνακα. Αύριο Κυριακή στις έξι και τριάντα το απόγευμα (18.30) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων, ενώ οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον.

Το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης θα αρχίσει τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαρτίου.

Υποστηρικτές του 3ου φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής είναι ο ΚΟΑ, η ΚΟΕ, το Υφυπουργείο Τουρισμού και η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η φιλοξενία μιας τόσο μεγάλης και σημαντικής Αθλητικής διοργάνωσης στην Κύπρο από την ΣΚΟΚ, προβάλλει και στηρίζει, για μια ακόμη φορά τον Αθλητικό Τουρισμό στην Κύπρο, σε μια περίοδο η οποία δεν θεωρείται ότι παρουσιάζει αυξημένη προσέλευση τουριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ