aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑH εταιρία Fx Pro απένειμε τα έπαθλα στους νικητές!

H εταιρία Fx Pro απένειμε τα έπαθλα στους νικητές!

Η τελετή βράβευσης των νικητών του πρώτου αγώνα του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα και σ’ αυτήν παρέστησαν αξιωματούχοι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, της Επαρχιακής Επιτροπής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, καθώς και εκπρόσωποι των αθλοθετών, εταιρίας Fx Pro.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης, εξέφρασε την ικανοποίηση του που η αυτή η πρωτοβουλία της Οργάνωσης του έχει καταστεί ένας πετυχημένος θεσμός, όπου για έξι τώρα χρόνια οι κυνηγοί βρίσκουν διέξοδο και ενασχόληση στη μακρά «νεκρή» κυνηγετική περίοδο, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος αποτελούν και ευκαιρία για τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων να διευρύνουν τις σχέσεις τους αναπτύξουν τις γνωριμίες τους.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου, αναφέρθηκε στο ρεκόρ συμμετοχών κυνηγών και ομάδων Κυνηγετικών Συλλόγων, που σημειώθηκε στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος και τόνισε τη διάθεση και τη θέληση του ιδίου και των συνεργατών του για περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού και προσέλκυση νέων Κυνηγετικών Συλλόγων στην ευγενή άμιλλα που προσφέρει το Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής.

Για τις επιτυχίες τους στον πρώτο αγώνα, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι: Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, με 175 επιτυχίες στους 200 δίσκους, δεύτερη κατετάγη η ομάδα του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς με 174/200 και τρίτη η ομάδα «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου, ενώ στις ομάδες των εφήβων, ο «Πανσόλειος» Ευρύχου πέτυχε 128/200.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών βραβεύτηκαν, ο Πρόδρομος Κωνσταντίνου του Κ.Σ. Πυργών που πρώτευσε με 48/50, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (47/50) του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας και ο Ηλίας Χαραλάμπους  (47/50) του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς. Ο Γιάννης Ιωάννου του Κ.Σ. Σωτήρας με 47/50, ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, ενώ δεύτερος κατετάγη ο Σάββας Ιωάννου του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς με 46/50 και τρίτος ο Πανίκος Παναγιώτου του Κ.Σ. Αναλιόντα με 45/50.

Στους βετεράνους κυνηγούς την πρώτη θέση πήρε ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας με 41/50 και στους σούπερ βετεράνους ο Ιάκωβος Ματθαίου του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής με 23/50, ενώ στους έφηβους πρώτευσαν τρεις αθλητές του «Πανσόλειου» Ευρύχου. Ο Γιάννης Νεοφύτου με 36/100, ο Χρίστος Μαρκίδης με το ίδιο σκορ και ο Δήμος Ευθυβούλου με 33/50.

Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Πέτρος Ιωάννου ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών με 49/50 και ο Θέμης Τσαγγαρίδης του Κ.Σ. «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, στη Β’ κατηγορία με 48/50, ενώ ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα πήρε την πρώτη θέση στους βετεράνους σκοπευτές με 44/50.

Ο δεύτερος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ