aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑH δεύτερη φάση εκκινεί με μια αμφίρροπη αναμέτρηση στο Αυγόρου

H δεύτερη φάση εκκινεί με μια αμφίρροπη αναμέτρηση στο Αυγόρου

«Γρίφος» για δυνατούς λύτες αποτελεί ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο εκστρατεύει στην «αφιλόξενη» Τεχνική Σχολή Αυγόρου (8/2, 17:30) για να αυξήσει τις πιθανότητες του για κατάκτηση του τίτλου, διαγράφοντας ουσιαστικά τη διαφορά(-1) από τη Sabbianco Ανόρθωση. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς με νίκη, θα αφήσουν αναλλοίωτο το σκηνικό της βαθμολογίας, στα δύο δίποντα.

Κάλλιστα, μπορεί να ειπωθεί πως ο τίτλος είναι ένα σενάριο που η περάτωσή του εξαρτάται 100% από τα χέρια των χειροσφαιριστών του Απόστολου Μιχαήλ καθώς θα αντιμετωπίσουν δύο φορές σ’ αυτή τη φάση των πρωτοπόρο Παρνασσό και θα έχουν την ευκαιρία με το απόλυτο να «ρεφάρουν» τη διαφορά, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της ομάδας του Στροβόλου.

Οι μαυρόασπροι φιλοξενούν στο σπίτι τους το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς και θέλουν να συνεχίσουν αλάνθαστοι την πορεία τους για διατήρηση των κεκτημένων, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της β’ φάσης (8/2, 15:00) στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ Υ/Κ ΒΑΘΜΟΙ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Σ. 10 315-213 19
ANΟΡΘΩΣΗ 10 316-248 15
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ. 10 271-203 14
ΑΟΚΝ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ 10 227-286 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ