aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETH BET ON ALFA στηρίζει την αποστολή των Specıal Olympıcs

H BET ON ALFA στηρίζει την αποστολή των Specıal Olympıcs

Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και αίσθημα ικανοποίησης που μας δίνεται η δυνατότητα προσφοράς στο συνάνθρωπο μας, η BET ON ALFA ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα για να είναι συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος των Specıal Olympıcs, για τη συμμετοχή στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2019.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν από τις 8 μέχρι τις 22 Μαρτίου στο Άμπου Ντάμπι και σε αυτούς θα συμμετέχουν 36 αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο. Η αποστολή συμπληρώνεται από 14 προπονητές και συνοδούς, τον αρχηγό και τον βοηθό αρχηγό αποστολής.

Η ΒΕΤ ΟΝ ALFA συμμετέχει ενεργά στην όλη προσπάθεια με την υιοθέτηση τεσσάρων αθλητών μέσω της χορηγίας της, προκειμένου να γίνει κατορθωτή η μετάβαση τους στο Άμπου Ντάμπι και η συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Αισθανόμαστε περηφάνια με το να είμαστε δίπλα από τέτοιες προσπάθειες και είμαστε σίγουροι ότι η κυπριακή αποστολή θα τα πάει περίφημα στους αγώνες. Καλές επιτυχίες, θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ