aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑH ανάπτυξη της τεχνολογίας στον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό

H ανάπτυξη της τεχνολογίας στον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Frederick Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός, Τεχνολογία και Τουρισμός», την οποία συνδιοργανώνουν η Sports Traveler 76 και το Ερευνητικό Κέντρο Frederick με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου.

Η Ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος SportsTraveler76-Έρευνα στις Νεοσύστατες Επιχειρήσεις, εταίροι του οποίου είναι το Εργαστήρι Κινητών Συσκευών (Mdl Frederick) του Ερευνητικού Κέντρος Frederick και η Sports Traveler 76 Ltd.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα όπως η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ εξέχοντες ομιλητές θα δώσουν το παρών τους. Ανάμεσά τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού & Μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, Λεόντιος Τσέλεπος και ο εμπειρογνώμονας Στρατής Τέλλογλου, που έχει εργαστεί σε 10 Ολυμπιάδες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ