aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Γυναίκες και Αθλητισμός»: Βραβείο στην Αντρούλλα Βασιλείου

«Γυναίκες και Αθλητισμός»: Βραβείο στην Αντρούλλα Βασιλείου

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της πρόσκλησης για συμμετοχή όλων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών στον ετήσιο θεσμό της ΔΟΕ «Women and Sport Awards», πρότεινε στη ΔΟΕ όπως, το βραβείο «Γυναίκες και Αθλητισμός» για το 2017 απονεμηθεί στην Αντρούλλα Βασιλείου ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός» της ΚΟΕ.

H κυρία Βασιλείου βρίσκεται στη Λωζάνη, ως προσκεκλημένη των διοργανωτών της εκδήλωσης απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, κατά την οποία θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων υποψηφίων επιλέγηκαν τελικά, μέσα από τις προτάσεις όλων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών. Στο θεσμό συμμετέχουν οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, που προτείνουν η κάθε μια ξεχωριστά, την γυναίκα που θα βραβευθεί και η οποία πληροί τα κριτήρια που τίθενται.

Αυτά είναι η συμβολή της στην συμμετοχή και στην καθοδήγηση γυναικών και κοριτσιών στις αθλητικές δραστηριότητες, η συμβολή στην υποστήριξη για συμμετοχή στη διοίκηση και την παρουσία γυναικών ψηλά στην ηγετική πυραμίδα του Αθλητισμού, καθώς και η συμβολή στην προβολή των γυναικών που ασχολούνται με τον αθλητισμό μέσω των Μ.Μ.Ε. Λαμβάνεται επίσης υπ’ όψιν η επαγγελματική και η αθλητική καριέρα της προτεινόμενης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ