aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΣΠ: H Γενική Συνέλευση και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΓΣΠ: H Γενική Συνέλευση και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ιδιαίτερη αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του ΓΣΠ στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έκανε ο πρόεδρος του ΓΣΠ, Δώρος Ιωαννίδης, κατά τη λογοδοσία του, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.

Ο κ. Ιωαννίδης συγχάρηκε για το Ρίο τους Απόστολο Παρέλλη, Δημήτρη Χονδροκούκη και Λεοντία Καλλένου, χωρίς όμως να παραλείψει να αναφερθεί και στις επιτυχίες τους εντός Κύπρου αλλά και τις επιτυχίες των άλλων αθλητών του ΓΣΠ, όπως της Ναταλίας Ευαγγελίδου, η οποία κατέρριψε δύο φορές φέτος το Παγκύπριο Ρεκόρ στα 800 μέτρα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μίλησε για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές αλλά και τα στελέχη του ΓΣΠ, ώστε να προσφέρονται στους αθλητές, όλων των ηλικιών και επιπέδων, τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αποδίδουν το καλύτερο των δυνάμεών τους.

Ο Δώρος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε, εξάλλου, στην άριστη συνεργασία του ΓΣΠ με τα σωματεία του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας για τη χρήση του σταδίου ποδοσφαίρου και τη συνεχή προσπάθεια του Συλλόγου για συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του, ώστε να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ευρωπαϊκά κριτήρια.

20161021-gsp-press-synelefsi-1Απαντώντας σε ερωτήσεις μελών αναφέρθηκε και στα έσοδα των ομάδων της Λευκωσίας από το ΓΣΠ σημειώνοντας ότι αυτά ανέρχονται σε €400.000 περίπου για την κάθε μια, πέραν του ποσοστού του 75% που λαμβάνουν ως καθαρό έσοδο από το εισιτήριο. «Εκρίθη αναγκαίο να αναφερθούν αριθμοί», είπε ο κ. Ιωαννίδης, «μετά από ισχυρισμούς συγκεκριμένων κύκλων ότι τα έσοδα των σωματείων από το ΓΣΠ είναι μηδέν».

Διευκρίνισε δε ότι «είναι τα έξοδα των σωματείων που είναι μηδέν και ότι αυτά τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης, βελτίωσης, αναβάθμισης και διατήρησης του γηπέδου στην ανώτατη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, που ανέρχονται σε περίπου €800.000 ετησίως, καταβάλλονται εξ’ ολοκλήρου από τον ΓΣΠ».

Η Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ ήταν και εκλογική. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Δώρος Ιωαννίδης Πρόεδρος

Χριστόδουλος Συμεωνίδης Αντιπρόεδρος Διοίκησης

Κώστας Κωνσταντινίδης Αντιπρόεδρος Οικονομικών

Γεώργιος Μιτσίδης Γενικός Γραμματέας

Ανδρέας  Κωνσταντινίδης Ταμίας

Δημήτρης Ιωάννου Έφορος Αθλητισμού Στίβου & Σταδίου

Σύμβουλοι: Ανδρέας Φωτιάδης, Κώστας Σχίζας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, Αλέκος Φιλίππου, Νεοκλής Λυσάνδρου, Ιάκωβος Γαβάς, Πάρις Παπαέλληνας, Στέλιος Γεωργίου, Δήμος Δήμου, Νικόλας Τασσύ, Γεώργιος Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η λογοδοσία του προέδρου του ΓΣΠ, για τα πεπραγμένα του 2016, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.gsp.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ