aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓλύτωσε το έμφραγμα το Ευρωπαϊκό

Γλύτωσε το έμφραγμα το Ευρωπαϊκό

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας στο χάντμπολ επικράτησε δύσκολα με 26-24 του Προοδευτικού και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας που έχει στον βαθμολογικό πίνακα από τον Παρνασσό.

Η ομάδα του Ανδρέου Ανδρέου γλύτωσε το έμφραγμα από την μαχητική ομάδα της Πάφου η οποία έβαλε δύσκολα στον περσινό νταμπλούχο παρόλο που στο τέλος πήρε το ζητούμενο που ήταν οι βαθμοί της νίκης. Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να διατηρεί όμως το προβάδισμα που είχε από το ξεκίνημα και να παίρνει στο τέλος το ροζ φύλλο του αγώνα.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής εύκολο έργο είχε ο Παρνασσός Στροβόλου ο οποίος πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε άνετα του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 30-19 και συνεχίζει να διατηρεί τις όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση του τίτλου. Τέλος άνετη ήταν και η νίκη του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ κόντρα στην Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας την με το 35-29 και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι από το Ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρνασσός – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 30-19

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 35-29

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Προοδευτικός Πάφου 26-24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ