aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑGlobal Wellness Day: Συγκλονιστική προσέλευση (pics)

Global Wellness Day: Συγκλονιστική προσέλευση (pics)

Χθες Σάββατο 10/06 στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού στέφθηκε με τεράστια επιτυχία για δεύτερη σερί χρονιά η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ανά το παγκόσμιο, Global Wellness Day. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκλονιστική με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει την εκδήλωση σε άλλη διάσταση.

Η σχετική ανακοίνωση: «Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τον κόσμο αφού με την παρουσία του αγκάλιασε το Global Wellness Day Cyprus. Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί στο St. Raphael με yoga, ενώ την ίδια ώρα στη Πάφο ο κόσμος απολάμβανε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες Aphrodite Hills Resort δείχνοντας μας ότι όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς. Γύρω στις στις 17:30 το απόγευμα ο κόσμος κατέκλυσε το Παλαιό Λιμάνι.

Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε ήταν συγκινητικές αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας έδειχναν των ενθουσιαμό και την ενέργεια τους.’Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Eventpro για την επαγγελματική τους δουλεία και την άψογη εκτέλεση. Ο μοναδικό σχεδιασμός ενός πύργου 8 μέτρων με γιγαντοοθόνες LED έδωσε στην όλη εκδήλωση ένα μεγαλιώδες αίσθημα παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης.

Επίσης, θέλουμε να έκφρασουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες στους υπέροχους μας χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια και απέραντη στήριξη τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εξαιρετική κάλυψη που πραγματοποίησαν στο Global Wellness Day Cyprus από τη συνέντευξη Τύπου μέχρι και το πέρας της εκδήλωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το δεύτερο Σάββατο του Ιούνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ