aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓκολφ: Ο Νικόλας Πιτυρής κορυφαίος Κύπριος 

Γκολφ: Ο Νικόλας Πιτυρής κορυφαίος Κύπριος 

Η Εθνική Εφήβων Γκολφ της Κύπρου με τους Νικόλα Πιτυρή, Αναστάσιο Ντότσον,  Θεόδωρο Μιχαήλ, Αχιλλέα Λαζαρίδη, Ανδρέα Μπαλτσούκο, Έκτορα Μενελάου και Μιχάλη Προδρόμου συμμετείχε στο Διεθνές Ανοικτό Πρωτάθλημα Εφήβων της Ελλάδας που έγινε στον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας και στο οποίο έλαβαν μέρος έφηβοι γκόλφερ από την Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία και Αίγυπτο.

Η διοργάνωση που δίνει βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη ερασιτεχνών στο γκολφ, διεξήχθη σε μορφή stroke play 54 τρυπών και διήρκεσε τρεις μέρες. Το τέλος του πρωταθλήματος βρήκε τον 17χρονο Άχμεντ Τέλλι από την Τουρκία στην κορυφή της βαθμολογίας με 217 χτυπήματα. Ο κορυφαίος Κύπριος έφηβος στην Ελλάδα ήταν ο 15χρονος Νικόλας Πιτυρής ο οποίος μπήκε στην πρώτη δεκάδα (Τ7) της συνολικής βαθμολογίας με 232 χτυπήματα, στη καλύτερη εμφάνιση που είχε μέχρι σήμερα.

Όλα τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τους Θεόδωρο Μιχαήλ, Αχιλλέα Λαζαρίδη και Έκτορα Μενελάου να βελτιώνουν τις επιδόσεις. Για την ομάδα μας ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ Θωμάς Τόκας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην κυπριακή ομάδα εφήβων, που είχε σημάδια βελτίωσης και με πολύ καλό έτικετ».

Η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας ήταν η τελευταία εκτός Κύπρου για το 2017. Στόχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ ήταν να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς μας παίκτες να αποκτήσουν εμπειρία σε διεθνή τουρνουά, να βοηθήσει στην προώθηση του νεανικού γκολφ στην Κύπρο, να αναδείξει στο εξωτερικό ότι υπάρχει η εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου και να προωθήσει το επόμενο διεθνές Ανοικτό Πρωτάθλημα Εφήβων Ν. Σεβέρης το οποίο είναι το πιο σημαντικό εφηβικό τουρνουά που διοργανώνεται στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ